Link

Kosten en voorwaarden

Aanmelding

U kunt zich aanmelden via het  Inschrijvingsformulier 2018. Indien u met iemand mee wilt reizen of per trein reist en wilt worden afgehaald dan kunt u dat aangeven. Wij hebben er belang bij zo vroeg mogelijk te weten of de cursus doorgang vindt. Vroege aanmelders (zie folder voor de data) trakteren wij op twee mooie flessen wijn. U krijgt z.s.m. bericht of de cursus doorgang vindt. Het afgelopen jaar waren de cursussen (zie portfolio) snel volgeboekt. Ook in verband met de beperkte verblijfsmogelijkheden in de directe omgeving raden wij een vroege boeking aan.

Kosten

U betaalt voor deze cursus € 650 cursusgeld, 3 diners & 5 (warme) lunches incl. wijn; koffie/thee, versnaperingen tijdens lessen/films.

Betaling/Voorwaarden

Zodra wij de aanbetaling van de cursus (€ 400 hebben ontvangen (IBAN NL80 INGB 0001 7965 72, Tekst & Uitleg, Deventer, o.v.v. FiF-September) bent u ingeschreven. Het resterende bedrag betaalt u in juli-augustus of bij aankomst. Bij een tekort aan deelnemers krijgt u daarvan uiterlijk 1 juli bericht en storten wij uw cursusgeld terug. Annulering van uw deelname is mogelijk tot 1 juni tegen betaling van € 250,--.

Aantal deelnemers

Wij gaan uit van 15 tot 22 deelnemers.

Cursusmateriaal

U krijgt een reader toegestuurd met achtergrondinformatie en teksten van auteurs die worden besproken. Zie ook downloads onder mededelingen.

Verblijf

Wij reserveren voor de deelnemers, op verzoek en onder hun eigen naam, kamers in het lokale hotel of in de chambres d’hôtes in of in de buurt van Chissey-en-Morvan (zie verblijf). De kosten bedragen ± € 50,-- voor een tweepersoonskamer per nacht en ± € 45,-- voor een éénpersoonskamer per nacht (incl. ontbijt).

Vragen

Mocht u vragen hebben, stuur ons een e-mail of bel 0570-545245/644364.

 


WEET & DURF
Deventer
0570 644364
J.Gruppelaar@kpnplanet.nl